Boldog karácsonyt, Hetty néni! (1998)

Boldog karácsonyt, Hetty néni!



Nekünk, kosztümös filmek rajongóinak kötelező tudni, miről "híres" Avonlea. Ez az a kis kanadai sziget, ahol Anne Shirley otthonra talált, felnevelték, szárnyra kapott, majd később újra hazatért (remélem, nem spoilereztem el a sorozatot).
A még elvetemültebb fanoknak ismerniük kell a Váratlan utazás című sorozatot is, amit az Anne Shirley "megalkotójának", Lucy Maud Montgomerynek köszönhetünk, és majdnem annyira élvezetes (szerintem). Több évadból áll, és ezért jobban megismerhetjük Avonlea lakóit az igencsak népes, zavaros és zaklatott életet élő King család mindennapjain keresztül.
A Boldog karácsonyt, Hetty néni! ennek a sorozatnak egy remek kis "különkiadása", amit nem érdemes kihagyni.


Avonleaben mindenki a karácsonyra készülődik, az ünnepi várakozást azonban beárnyékolja, hogy sok helybeli fiú valahol messze a fronton harcol. Olivia is Avonlebe utazik, hogy a King családdal együtt ünnepeljen, de Hetti már megérkezésekor vérig sérti. Felicity nevelt ikreinek rokonai váratlanul felbukkannak és elviszik a gyerekeket, Hettit néhány szülő nyugdíjba szeretné küldeni, Felixről pedig egy telegram azt tudósítja hogy több napja eltűnt. A King család karácsonya nagyon szomorúnak ígérkezik, a szeretet viszont mégis minden bajon felülkerekedik.







0 megjegyzés